Over ons

Deventer Paintball is gevestigd op het voormalig klooster “Ter Hunnepe” opgericht rond het jaar 1266. Dit klooster heeft 300 jaar dienst gedaan en is daarna in verval geraakt, maar de fundamenten van het klooster zijn bewaard gebleven. In opdracht van en in samenwerking met de gemeente Deventer is het gehele paintball terrein vernieuwd om door middel van een kunstwerk het voormalig klooster weer zichtbaar te maken en open te stellen voor het publiek.

Aan beide zijden van het klooster hebben we een veld gecreëerd waarop naar hartenlust gespeeld kan worden. Aan de voorzijde is een prachtige kantine gekomen van waaruit men zicht heeft op speelvelden en de contouren van het voormalig klooster.

Met een enthousiaste groep paintball beoefenaars en vrijwilligers zijn we jaren geleden begonnen met het aanleggen van een paintball veld. Dit met alleen een oude legertent en een stel 2e hands paintball guns.

Inmiddels hebben wij onze activiteiten uitgebreid met paintball, kinderpaintball, lasergame, kinderlasergame en kano varen. Wij zullen blijven groeien en in de toekomst ook boogschieten gaan aanbieden.

Ons veld word ook regelmatig gebruikt voor het spelen van airsoft. Hiervoor zijn wij gecertificeerd door de Nederlandse Airsoft Sportbond (NABV). De NABV is de enige landelijke, door de minister erkende, bond die de airsoft sport reguleert en de belangen van sporters behartigt.

Enkele jaren hebben we eraan gewerkt, om een mooi terrein voor onze gasten te realiseren. Wij zijn er trots op en dit betekent ook dat wij het belangrijk vinden dat u zich bij ons op uw gemak voelt. Daarnaast hechten we veel waarde aan gezelligheid en een goede sfeer tijdens uw verblijf bij ons.