Lasergame

Lasergame is de schone variant van het paintballen. Het spel is echter net zo spannend als paintball. Spelers maken gebruik van zeer geavanceerde laserguns. Deze wapens worden in het Amerikaanse leger gebruikt voor oefeningen. De guns zijn voorzien van een “red dot” waarmee u feilloos op afstand uw tegenstanders kunt uitschakelen. Zelf moet u goed in dekking blijven omdat uw tegenstanders ook zijn voorzien van dit richtmiddel. De laserguns zijn tot 150 meter trefzeker en zijn ook voorzien van een granaatwerper waarmee u meerdere tegenstanders tegelijk kunt treffen. Treffers worden geregistreerd door sensoren op de hoofdband van de tegenstander. Ook het wapen is voorzien van sensoren.

Operatie laserstorm

Lasergames worden doorgaans alleen binnen gespeeld. Nog veel spannender en leuker is outdoor lasergamen. Deventer Paintball stuurt u op avontuur in de ruige bebossing van ons speelveld. Ga de strijd aan met vrienden, collega´s of clubgenoten en ervaar het avontuur van laserstorm. De adrenaline giert door je lichaam als je met je team het terrein verovert en je tegenstanders een voor een uitschakelt. Lasergame is geschikt voor personen van 8 tot 88 jaar en is in tegenstelling tot paintball geheel pijnloos.

Lasergame op locatie:

Mocht u beschikking hebben over een stuk bos, een oude loods of een terrein met obstakels kunnen we ook bij u op locatie komen om lasergame te spelen.