Voor bedrijven

Bij veel bedrijven zijn team spirit, strategie en het gezamenlijk bereiken van doelstellingen zeer belangrijk. Paintball en lasergamen zijn ideale activiteiten om zich op die terreinen eens goed uit te leven! Het zijn tactische spellen waarbij strategie, team spirit en het bereiken van doelstellingen centraal staan. Teams werken een strategisch plan uit en geven aan elke deelnemer een rol. De gehanteerde tactiek moet soms gedurende het spel worden aangepast. Het vereist dus ook de nodige flexibiliteit. Al deze eigenschappen maken paintball en lasergamen ideaal als bedrijfsactiviteit.

De organisatie

Deelnemers worden verwelkomd met een kop koffie of thee. Tijdens het nuttigen van de consumptie wordt uitleg gegeven over de spelregels en krijgt iedereen een overall aangemeten. Daarna volgt de wapeninstructie en kunnen wat proefschoten worden afgevuurd op een aantal oefenobjecten. Hierbij kan iedereen wennen aan het wapen zodat optimaal aan het spel kan worden deelgenomen.

Het spel

De verschillen tussen paintball en lasergamen bestaan voornamelijk uit de wapens. Bij paintball wordt geschoten met verfballetjes, terwijl bij het lasergamen geen projectielen worden afgevuurd. Lasergamen is dus iets veiliger dan paintballen. De spelvormen en de spanning zijn echter grotendeels gelijk. Deelnemers bepalen zelf hoeveel actie ze willen ondernemen: aanvallen met alle risico´s van dien of verdedigen en veilig achter een obstakel de vijand opwachten?

Het spel wordt geleid door zogenaamde "marshalls" die in het veld lopen en er op toezien dat het spel goed en eerlijk verloopt. De marshalls hebben opvallende kleding aan en er mag natuurlijk niet op de marshalls geschoten worden. Kijk onder paintball of lasergames voor de diverse spelvormen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.