De mogelijkheden

Deventer Paintball zit pal naast de snelweg A1. Op onze unieke locatie bieden wij diverse spannende activiteiten aan, waaronder paintball, lasergame en Sup'Air. Voor het organiseren van een familie uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje bent u bij Deventer Paintball aan het juiste adres.

Verzorging

Na een dagdeel spanning en avontuur is het natuurlijk leuk om elkaar al die verhalen nog eens te vertellen op onze overdekte veranda, waarbij wij kunnen zorgen voor een hapje en een drankje. Limonade, bier, koffie en thee zijn standaard bij ons te verkrijgen, heeft u echter andere wensen, dan kunt u dat aangeven. Van een broodje tot een complete barbecue kunnen wij verzorgen.

Prijsindicatie

Een exacte prijs is lastig te geven, omdat dit geheel afhankelijk is van het aantal personen, het aantal uur dat wordt gespeeld en het aantal paintballs dat daarbij wordt afgeschoten. Daarnaast zijn er de extra voorzieningen zoals bijvoorbeeld de barbecue. Hierdoor zal de prijs in overleg afgesproken worden. Een richtlijn kunnen wij u wel geven: 10 - 20 personen per dagdeel kost ongeveer 25.00 Euro p.p.