Lasergames-introductie

Lasergame is de schone variant van het paintballen. Het spel is echter net zo spannend als paintball. Spelers maken gebruik van zeer geavanceerde laserguns. Deze wapens worden in het Amerikaanse leger gebruikt voor oefeningen. De guns zijn voorzien van een "red dot" waarmee u feilloos op afstand uw tegenstanders kunt uitschakelen.

De laserguns zijn tot 150 meter trefzeker en zijn ook voorzien van een granaatwerper waarmee u meerdere tegenstanders tegelijk kunt treffen. Treffers worden geregistreerd door sensoren, die iedere speler om het hoofd draagt. Ook het wapen is voorzien van sensoren. Zelf moet je goed in dekking blijven omdat je tegenstanders ook zijn voorzien van dit richtmiddel.

Operatie laserstorm

Lasergames worden doorgaans alleen binnen gespeeld. Nog veel spannender en leuker is outdoor lasergamen. Deventer Paintball stuurt je op avontuur in de ruige bebossing van ons speelveld dat ongeveer twee hectare beslaat. Ga de strijd aan met vrienden, collega´s of clubgenoten en ervaar het avontuur van laserstorm. De adrenaline giert door je lichaam als je met je team het terrein verovert en je tegenstanders een voor een uitschakelt. Lasergame is geschikt voor personen van 8 tot 88 jaar en is geheel schoon en veilig om te spelen.

Laserstormen is een geweldig idee voor een verjaardagfeestje, vriend(innen)dag, familiedag, bedrijfsfeest of vrijgezellenparty. In overleg kan er een passend arrangement samengesteld worden.