Kinderfeestjes

Voor een superspannend kinderfeestje ben je bij Deventer Paintball aan het juiste adres. Deventer Paintball biedt activiteiten als kinderpaintball en lasergame aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Voor jongere kinderen hebben wij speciale arrangementen. Wij gaan met de kinderen gedurende twee uur op avontuur in de buitenlucht.

Paintball

De kinderen spelen paintball met mechanische paintballwapens en echte paintballs. De wapens zijn aangepast en minder krachtig dan de echte paintballwapens. Echte paintballwapens mogen niet worden gebruikt door kinderen jonger dan 18 jaar. Er wordt twee uur lang gespeeld in een bosrijk gebied. Na de instructie gaan de kinderen het veld in om lekker te paintballen en spannende potjes van maximaal twintig minuten te spelen.

Er worden verschillende spellen gespeeld:

  • Capture the flag: Verover de vlag van de tegenstander en wordt zo winnaar van het spel.
  • Elimineren: Schakel in twintig minuten zoveel mogelijk tegenstanders uit.
  • Het president-spel: Breng onder begeleiding de president naar de overkant van het speelveld.
  • Buddyspel: Groepjes van twee gaan het veld en moeten elkaar beschermen.

Outdoor Lasergame

Laserstorm is een sensationeel en erg spannend spel. Anders dan bij traditionele lasergamelocaties wordt bij Deventer Paintball het spel buiten, in een bosrijke omgeving gespeeld. Het zal een zeer spannende ervaring zijn, die niet snel zal worden vergeten. Deelnemers zijn gewapend met moderne en professionele laserwapens. Deze laserguns worden door het Amerikaanse leger gebruikt om te trainen. De wapens zijn voorzien van een richtmiddel en een raketwerper waardoor dit spel als zeer spectaculair word ervaren.

Bij laserstorm worden dezelfde spelvormen als bij paintball gespeeld.

Lasergame op locatie.

Lasergame kunt u op vrijwel elke locatie spelen. Deventer Paintball kan zelfs een speelveld met opblaasbare obstakels inrichten, zodat er gespeeld kan worden op een weiland of een stuk grond bij u thuis of in de buurt. Er kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. voor de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.